Bine ați venit!

Știi sau nu știi!?!

Bine ai venit!

vineri, septembrie 18

O poveste teribila

Categories: , , , , , , , , , ,


O tanara de 20 de ani s-a sinucis, dupa ce iubitul a parasit-o.

Rochia de mireasa va fi ultimul vesmant al unei tinere de 20 de ani, din judetul Bacau. Zdrobita ca iubitul a parasit-o, a asteptat sa ramana singura acasa si si-a luat viata. Prima care a vazut-o fara suflare a fost chiar mama fetei.

O vecina a povestit ca a vazut-o pe fata cu putin inainte sa-si ia viata. Tanara se tot uita in jurul casei si pe strada, insa femeia nu s-a gandit ca ea planuieste sa se omoare. Voia sa fie sigura ca nu o va opri nimeni si ca mama ei nu se intoarce mai devreme acasa. A lasat un bilet in care isi explica gestul parintilor si prin care isi cerea iertare.

Il iubea insa prea mult pe cel care a parasit-o si nu putea trai fara el, a scris tanara. Rudele ei spun ca de-abia acum au aflat de problemele fetei care, desi isi planuia moartea, s-a purtat firesc in ultimele zile.

Mama fetei a simtit ca ii fuge pamantul de sub picioare cand a inceput sa citeasca primele randuri din biletul de adio. Si-a strigat copila, dar n-a primit niciun raspuns.

Fata se despartise duminica seara de prietenul ei, dupa o poveste de iubire care a durat un an. Baiatul i-a trimis un SMS in care ii spunea ca nu mai vrea sa fie impreuna. Nimeni din familie n-a stiut de suferinta prin care trecea tanara.

Inainte sa-si curme viata, se pare ca fata l-ar fi anuntat pe fostul iubit ce are de gand sa faca. N-a primit niciun raspuns si atunci gandul mortii a pus stapanire pe ea.

Spread The Love, Share Our Article

Related Posts

No Response to "O poveste teribila"

Trimiteți un comentariu