Bine ați venit!

Știi sau nu știi!?!

Bine ai venit!

luni, aprilie 4

Ze - Inconștiență Totală (Videoclip Oficial) (AP)

Categories: , , , , , , , , ,



Muzica: Ze
Versuri: Ze
Idei: Ze,VLd,Omega,Replic
Montaj: vLd
Locuri: Bloc orizont și diverse locații din zona Mal.
Videoclipul a fost filmat în Onești.
Filmările au avut loc în luna aprilie și au durat aproximativ 5 ore.
Partener : http://stisaunusti.blogspot.com

Download - http://fisierulmeu.ro/32GJ1LU3Q1I6/Ze-Inconstienta-totala-mp3.html

CLICK pe poză pentru a mări!
    Şi fiindcă nu mă pot abţine să nu îmi dau şi eu cu părerea, mă adresez şi eu consumatorilor de asemenea făini colorate din sodă caustică şi sticlă pisată: băi, tinere etnobotanic! Vrei neapărat să simţi adrenalină în burtă? Vrei să îţi bată inima în tâmple, să ţi se pară că pluteşti pe deasupra parcurilor, că joci poker pe dezbrăcatelea cu îngerii şi că îl gâdili în talpă pe Dumnezeu? Vrei să nu mai simţi durere şi nici întristare, să nu te preocupe grija zilei de mâine şi supărarea că ţi-ai agăţat cămaşa de la d&g în gardul de la şcoală? Vrei să nu îţi mai pese de profu’ de istorie sau profa de enlgeză, de teze şi de bacalaureat? Vrei să nu te mai atingă predicile lu’ tac-tu, care-ţi repetă obsesiv că vei deveni un măturător? Vrei să-ţi iei gândurile de la faptul că nu ai bani să faci facultatea în afară, sau că părinţii nu-ţi vor lua niciodată BMW, aşa cum a primit colegul tău de ziua lui? Vrei să uiţi de corijenţa la română? Vrei să nu mai ştii de ăia din clasele mai mari care râd de tine şi-ţi fură sandwischu?
Vrei senzaţii tari? Vrei să te simţi egal cu zeii? Vrei să te ridici deasupra tuturor, vrei să fii fericit cu adevărat? Vrei să simţi că ai un viitor pe planeta asta? Vrei să le dai clasă tuturor – dar tuturor?




Atunci pune mâna şi îndrăgosteşte-te, mă.

(AP)- Acordul Părinților


.

Spread The Love, Share Our Article

Related Posts

45 Response to Ze - Inconștiență Totală (Videoclip Oficial) (AP)

alessa
10:27 a.m., aprilie 04, 2011

sunt prima care are ocazaia sa comenteze pe acest video...consider ca ze a pus punctul pe "I" la fel si omega in comment-ul de mai sus...ar trebui ca "tovarasul" sa faca ceva si sa inkida "magazinele de vise" nu sa inchida ochii de fiecare data cand cineva ii atrage atentia ca desi s-a dat o lege inca mai sunt magazine deschise,din ce in ce mai multi copii cad prada acestor "placeri".....pacat...ZE tine-o tot asa ca esti pe un drum foarte bun..:) :)

Ilias Gklavinas
12:36 p.m., aprilie 04, 2011

acum da , imi scot palaria in fata voastra sunt sigur ca reusiti de aici in colo ,FELICITARI

Ilias Gklavinas
12:37 p.m., aprilie 04, 2011

adevarul este ca promo nu a avut aceste texte ci cateva cuvinte care nu si ave au rostul in videoclip

Walter Flicka
12:37 p.m., aprilie 04, 2011

Am urmarit videoclipul....mesajul pare a fi un inceput bun. Cu siguranta ca ar mai fi nevoie de finisari si slefuiri la partea de compozitie, scenariu, editare video, in fine. In anumite conditii nu este criticabil ( parte financiara) Cu siguranta un mic ajutor de a lui Claudiu Stefanescu targetul videoclipului ar prinde mai mult contur. Oricum pentru inceput spun ca.....ar trebui acordat un YES daca nu chiar doi YES. Bravo.

Luminita Mesesan-Gabrilaki
12:38 p.m., aprilie 04, 2011

Bravo, baieti! continuati sa va transmiteti mesajele!

Ze
12:38 p.m., aprilie 04, 2011

Multumesc mult de sustinere si de sfaturile date .

12:39 p.m., aprilie 04, 2011

Multumim pentru ca ne urmariti si doriti sa ne ajutati cu o critica, cu un sfat... suntem constienti ca ar mai exista greseli sau goluri dar tinand cont ca am filmat videoclipul de 2 ori pentru ca prima oara a fost si mai rau:) daca filmam si a 3a oara sigur iesea mult mai bine... prin munca castigi si experienta... dar va rog continuati sa comentati...multumim din nou:)

Alex George
12:50 p.m., aprilie 04, 2011

ne place,ne place,ne place,place,place

Ilias Gklavinas
12:53 p.m., aprilie 04, 2011

poate un altul cu un alt mesaj ,numai asa capeti experienta

2:03 p.m., aprilie 04, 2011

hai ca ti`a iesit bine ma ;)mijto video

Anonim
2:12 p.m., aprilie 04, 2011

Pe langa finisajul si retusurile necesare, felicitari, un videoclip si o piesa reusite ! Demi.

Madutza
2:18 p.m., aprilie 04, 2011

Bine ma Ze....:>;)...Felicitarile mele !:X
superba mel...si video.

Nebunul Viteza
2:19 p.m., aprilie 04, 2011

bravo men bravo e super fain clipul bafta in continuare

2:35 p.m., aprilie 04, 2011

Da, da! Asa este! Bravo celor ce au contribuit la realizarea clip-ului! :D

Ana Maria
3:02 p.m., aprilie 04, 2011

foarte bun mesajul! iar vocea... iti intra in suflet!as vrea sa stiu cum ati intregistrat: ati folosit vreo versiune adobe audition sau in studio?

Anonim
3:21 p.m., aprilie 04, 2011

Interesant cum pe tricoul tau scria "Droguri legale" dar nu era taiat sau ceva de genul... Totusi nu cred ca melodia e reusita si cand zic asta ma refer la versuri. Eu sincer am fumat de la schop am tras si praf... si dupa cum vedeti nam murit. Inconstieti sunt copchii care cumpara deoarece l-au vazut pe fratele lor mai mare si li se pare cool. Am fumat si 12 jointuri intr-o zi si chiar nu mi sa facut rau sau chestii de genu. INCONSTIENTI sunt cei care nu stiu sa traga si cred ca daca fumezi 5 jointuri esti cool! Si eu vreau sa se inchida coffe shopurile sunt total impotriva lor dar nu pentru ca nu stiu care baiat de 12 ani a ajuns la spital. Sunt impotriva lor deoarece sunt niste chimicale care iti distrug pe interior corpul.

Anonim
3:22 p.m., aprilie 04, 2011

bine ba Ze !!! tine-o tot asa ;) .

Ze
3:31 p.m., aprilie 04, 2011

Da... pe tricou scrie Droguri legale..si pe spatele tricoului scrie Inconstienta Totala..deci faci legatura. Inconstienti sunt in primu rand parintii ca nu fac ceva in legatura cu asta, nu informeaza copii despre ce este vorba si cei care le`au legalizat .

Ze
3:32 p.m., aprilie 04, 2011

Ana Maria... am tras intr`un studio.

Ana Maria
3:53 p.m., aprilie 04, 2011

fain. sa speram ca acesta va fi doar inceputul unui viitor stralucitor! tineti-va de treaba !

3:54 p.m., aprilie 04, 2011

deja exista planuri pentru vara pentru ca exista mai mult timp liber...

Ana Maria
3:54 p.m., aprilie 04, 2011

da... e foarte bine. dar mai aveti vreo piesa inregistrata? negativele de unde le aveti? le faceti voi sau de pe net?

ze
4:04 p.m., aprilie 04, 2011

Ana Maria....

Negativele sunt de pe net...
Asta pot sa spun ca e a 3 piesa..
Prima Ze te-ai saturat
si a 2 un feat cu Paul Dima - Dragostea

Ana Maria
4:20 p.m., aprilie 04, 2011

am inteles. ma mai joc si eu cu asa ceva... dar nu am planuri . sunt prea ocupata cu bacul. poate mai tz voi face si eu cv.

Anonim
9:19 p.m., aprilie 04, 2011

@Am fumat si 12 jointuri intr-o zi si chiar nu mi sa facut rau sau chestii de genu. INCONSTIENTI sunt cei care nu stiu sa traga si cred ca daca fumezi 5 jointuri esti cool!

CORECT!!!

Anonim
10:55 p.m., aprilie 04, 2011

Bravo! v-ati descurcat foarte bine, avand in vedere ca e primul videoclip...talentul este, mai e nevoie de multa munca.Felicitari tuturor celor ce au ajutat la realizarea acestui video! Spor!

Ze
1:53 p.m., aprilie 05, 2011

In primu rand vreau sa se inchida magazinele din oras, Piese vor urma..in special despre onesti..probleme care sunt , chiar si ce avem frumos aici...cum a fost in trecutul apropiat.!

Ze
1:53 p.m., aprilie 05, 2011

Sper ca mesajul melodiei sa fie inteles de toata lumea ...Si vreau ca impreuna cu cei care ma sustin sa facem si un protest ...

Ilias Gklavinas
1:54 p.m., aprilie 05, 2011

am mai scris despre asta cartelul se afla in orice primarie sau sectie de politie din romania daca tot vreti sa o comiteti dati le foc rupeti oasele celor ce vand

Ze
1:54 p.m., aprilie 05, 2011

O sa fac tot posibilu sa se inchida magazinele..sper sa am sustinere din partea adultilor in primul rand...

Ze
1:57 p.m., aprilie 05, 2011

Astept pareri..bune rele nu conteaza.. ! asa invat

Marian Horeanga
1:57 p.m., aprilie 05, 2011

Ze Mal si Vlad ... ceea ce a-ti facut voi acum este de o imensitate valorica putin inteleasa dar doar daca o veti continua cu orice pret! Valoarea, la ce faceti voi acum, se adauga picatura cu picatura pina devine un riu. Cunoasteti efectul... bulgarului de zapada, nu? Asta trebuie voi sa fiti: Bulgarele de Zapada! Chiar daca sinteti mici, prin "miscare" (ma refer la atitudine, critica si calitatea textelor) veti capata rezonanta, iar toti cei care vor rezona cu voi vor creste efectul in centrul caruia voi veti fi bulgarul. Stingaciile pe care le aveti acum sint cele mai benefice nu numai voua, dar si celor ce trebuie sa rezoneze cu voi ... e un proces care se percepe si creste in comun! Important este sa capatati si mai mult ritm si calitate in ceea ce faceti, ori asta se face numai cu ajutorul celor care-s in domeniul in care voi va manifestati. Noi putem ajuta prin investie spirituala si materiala, dar asta e posibil in cazul in care aveti o istorie ... o istorie care sa dea garantii ca va veti tine de acest lucru si ca veti deveni si veti ramine "cavalerii" cauzelor sociale onestene, sau cine stie!?, poate chair romanesti. Eu unul cred in voi, si vad ca este loc de improvizatie, MAI ALES ca a-ti tinut cont de ce, noi batrinii, v-am spus (chestia cu vulgaritatile) ... asta este o nota nu buna ci excellenta pentru noi, pentru mine personal. In curind ajutorul de care aveti nevoie ca "extra" se va mari si poate chiar materializa, dar trebuie (si-aici ma repet) sa demonstrati ca investitia pe care "ceilalti" o fac intra pe miini bune!:-) Felicitari si nu va lasati: Sinteti pe drumul cel bun!:-)

Walter Flicka
1:57 p.m., aprilie 05, 2011

nu vreau sa-l plagiez pe Marian, dar la asentimentul lui sunt si eu. oricum....the show must go on.....the help you need it will come ......

Marian Horeanga
1:58 p.m., aprilie 05, 2011

Ze Mal si Vlad ... timpul de lupta se construieste!:-) Fiecare caramida are rostul ei in zid ... iar zidul se construieste cu multa sudoare, lacrimi de singe si timp. Se spuna ca Rabdarea este semnul maturitatii si-al intelepciunii ... eu u...nu' as vrea toate acum!!!, dar ... mama ei de viata! ... ca mi-a aratat clar ca nu se poate nimic imediat! Trebuie sa fim intii pregatiti pentru ce cerem tocmai ca sa putem folosi atunci cind primim! La noi, in aceasta viata si spatiu temporar, Rabdarea si Perseverenta sint factori indubitabil necesari!

Ze
1:59 p.m., aprilie 05, 2011

Domnul Horeanga....Va cunosc de putin timp da pot sa spun ca am invatat multe lucruri de la dumneavoastra si invat in continuare. Va multumesc mult de sfaturi .

Marian Horeanga
1:59 p.m., aprilie 05, 2011

Ze Mal ... sper sa pot ajuta si mai mult nu numai cu vorbe ... dar asta nu depinde numai de mine!;-) Stii tu la ce ma refer! :-) O sa-ti spun mai mult in private!:-)

Ze
2:00 p.m., aprilie 05, 2011

da da:) eu ma retrag acum... revin maine ! Spor in continuare.

Ilias Gklavinas
2:00 p.m., aprilie 05, 2011

ia un red bull sa poti sa infrunti idotii si visele lor de proasta calitate.pe maine

mella.
9:00 p.m., aprilie 05, 2011

Hey Ze! .. ma bucur enorm ca ai reusith sa scoti si o a 3a piesa si mai ales ca ultima zice un mare adevar. esti un baiath cu multa cultura si mult bun simtz, iar ceea ce faci , o faci cu multh cap!! Nu asculta parerile unora de rau sau asa ar vrea sa arate. Tu dutzi "visul" pana la capat si crede`ma ca multzi care te cunosc sau incearca macar asta.. te sustzin din spate si te incurajeaza in tot ceea ce faci . P.S : bafta mai departe in tot ce`tzi propui si ai incredere doar in tine !! mella te sutzine ! ;). [ hua :* ].

Ze
11:47 a.m., aprilie 07, 2011

Sa am aripi ?;))

Ilias Gklavinas
11:48 a.m., aprilie 07, 2011

da sa demonstrezi si altora ca se poate , doar dorinta si binevointa si totul este realizabil

Ze
11:48 a.m., aprilie 07, 2011

e adevarat .. atat timp cat crezi intr`un lucru e bine sa lupti pana il duci la capat.

Ilias Gklavinas
11:48 a.m., aprilie 07, 2011

in primul rand esti obligat asta daca nu aberezi si nu ai incredere in ceia ce gandesti

Ze
1:52 p.m., aprilie 09, 2011

Msms Melisa :*

11:34 p.m., aprilie 12, 2011

Bravos. Maxim respect. Susțin această mișcare întru totul.

Trimiteți un comentariu