Bine ați venit!

Știi sau nu știi!?!

Bine ai venit!

duminică, februarie 22

CUM SA FII FOTOGENICA SI SA ARATI BINE IN FOTOGRAFII

Categories: , , , , , , , ,

Nu e nici o surpriză ca acelea dintre noi cărora nu ne place să fim fotografiate, suntem tocmai cele care nu suntem fotogenice. Multe dintre noi îşi amintesc cum la câte un eveniment important am fi dorit să fi aratat mai bine în poze. De obicei, la evenimentele importante, cum ar fi de pildă o nuntă sau o zi de naştere, nu putem evita camera de fotografiat. Orice aţi face o să vi se facă poze, aşa că e mai bine să nu vă panicaţi.

Ei bine, da, este posibil să vă împrieteniţi cu camera. Fotografii, stilişti, make-up artiştii şi modelele cunosc o grămadă de trucuri despre fotogenie. Cum nu fiecare îşi permite ascest lux, vă punem la îndemână câteva trucuri care să vă ajute să manipulaţi situaţia.

 Practicând o bună igienă, nu e bine doar pentru fotografii, dar şi pentru încrederea în sine. În ziua când trebuie să vă fotografiaţi, prezentaţi-vă cu părul proaspăt spălat şi cu un machiaj perfect. Pentru a reduce aspectul gras al feţei, încercaţi Lancome Photogenic Foundation (oil free formula).
 Nu încercaţi niciodată un nou machiaj în ziua când vă fotografiaţi, decât dacă vi-l aplică un make-up artist profesionist. Pentru fotografiile făcute în interior, ar trebui să aplicaţi fardul de pleoape, fardul de obraji şi rujul, puţin mai accentuat decât de obicei. Luaţi fardurile cu voi, pentru un retuş rapid, la nevoie.
 Consultati-va cu dentistul dumneavoastra si planuiti dinainte o curatire si albire a dintilor sau folositi acasa o trusa pentru albirea dintilor, pentru a afisa un zambet stralucitor. Tineti cont de faptul ca un ruj portocaliu sau coral, are tendinta de a va face dintii sa arate galbeni. Folositi mai bine nuante de roz sau rosu.
 Majoritatea oamenilor au o parte a fetei care arata mai bine decat cealalta. Uitandu-va atent in oglinda, o sa descoperiti, probabil, ca una dintre cele doua parti ale fetei dumneavoastra si unul din profile arata mai bine. Daca pozati pentru o fotografie de grup, fiti prima care sa va alegeti locul cu unghiul din care fata va este avantajata.
 Accentuati-va trasaturile cele mai placute si expuneti-va corpul in asa fel incat sa va ascundeti eventualele defecte. Poate o sa va simtiti caraghioase, dar mai bine exersati diferite poze intr-o oglinda in care va puteti vedea din cap pana in picioare. Fiti sigure ca nu sunteti singurele care fac asa ceva.
 Exersati o postura corecta. Stati dreapta. Fiti mandra de dumneavoastra si acest lucru o sa fie evedent in poze. Cu cat sunteti mai relaxata, cu atat o sa apareti mai naturala in poze si o sa va aratatati cel mai frumos zambet. Cele mai atractive poze sunt rezultatul unei atitudini confortabile in fata camerei. Acest lucru poate fi invatat.

Spread The Love, Share Our Article

Related Posts

No Response to "CUM SA FII FOTOGENICA SI SA ARATI BINE IN FOTOGRAFII"

Trimiteți un comentariu