Bine ați venit!

Știi sau nu știi!?!

Bine ai venit!

miercuri, octombrie 28

TINERI pentru SUFLETE TINERE




Contact : onestin_mail@yahoo.com , telefon 0755164224, 0740015860 sau 0766623263

Mai multe despre aceasta campanie, despre dosarul Proiectului si al primului caz, pe site
www.onestin.ro

Proiectul este vizibil prin bunavointa partenerilor media pe site :
www.onestionline.ro , www.onestiul.ro , www.onesti.tv , carora speram sa li se adauge noi sustinatori.



Primul partener care a raspuns initiativei noastre este Asociatia ,,Bucuria celor necajiti’’, prin persoana presedintelui , dr. Ovidiu Secara .

Prima donatie a fost facuta saptamana trecuta , direct catre familia Gudruman si apartine unui cunoscut om de afaceri onestean, sponsor al asociatiei noastre .

E un inceput , 10% din cat ar fi necesar pentru a ajuta un om sa poata pasi din nou . Restul de pana la 100% sta in puterea noastra sa ii aducem , leu langa leu !

Suma totala necesara se situeaza la nivelul a cca 5000 de euro !



In urmatoarele zile vor fi inmanate dosarele de prezentare ale Proiectului si a primului caz catre reprezentantii autorizati din institutiile de invatamant, publice si private din Onesti !

sâmbătă, octombrie 17

Games

Becaliada din Gradina [JOC]



Te rog lasă un comentariu dacă ţi-a plăcut şi dacă mai vrei, spune şi ce "feţe" vrei să mai vezi. Mulţumesc!

Vadim pe fir [JOC]


Te rog lasă un comentariu dacă ţi-a plăcut şi dacă mai vrei, spune şi ce "feţe" vrei să mai vezi. Mulţumesc!

Descopera ministrul CORUPT! [JOC]


Te rog lasă un comentariu dacă ţi-a plăcut şi dacă mai vrei, spune şi ce "feţe" vrei să mai vezi. Mulţumesc!

Cosmar! Cioroianu [JOC]


Te rog lasă un comentariu dacă ţi-a plăcut şi dacă mai vrei, spune şi ce "feţe" vrei să mai vezi. Mulţumesc!

Scapa de Becali! [JOC]


Te rog lasă un comentariu dacă ţi-a plăcut şi dacă mai vrei, spune şi ce "feţe" vrei să mai vezi. Mulţumesc!

Scapa de vrajitoarea Ridzi! [JOC]


Te rog lasă un comentariu dacă ţi-a plăcut şi dacă mai vrei, spune şi ce "feţe" vrei să mai vezi. Mulţumesc!

Bezele pentru Simona Patruleasa [JOC]


Te rog lasă un comentariu dacă ţi-a plăcut şi dacă mai vrei, spune şi ce "feţe" vrei să mai vezi. Mulţumesc!

miercuri, octombrie 7

Radio KIT Onesti






RADIO KIT ONEŞTI
-un radio care aparţine domnului Aron Popa [fostul senator].



Zvonuri:


  • radio local [posibil]

  • radio cu manele [nu prea cred]

  • radio care defapt nu va exista [un zvon răutăcios]

  • radio cu muzică pentru toţi [cu siguranţă]

  • radio despre tineri [cu siguranţă]

  • radio politic [nu prea cred]

Lăsa-ţi zvonurile...


Va fi un radio de excepţie cu multe surprize.


Aşteptăm propuneri, idei, trupe, melodii, genuri de muzică, tot ce doriţi să ascultaţi la un radio, orice... de la înjurături până la laude, pe adresa de e-mail kitradio@yahoo.com .

Anunţă-ţi prietenii, vecinii, bunicii, părinţii, profesorii, elevii, colegii de muncă, şefii, pe toţi care îi cunoşti, că în curând pe 87,8 FM se ascultă muzică.

Audiţie plăcută!!!









marți, octombrie 6

ONESTIN lanseaza o noua campania

Asociatia de Tineret ONESTIN lanseaza campania de sustinere si mediatizare "Tineri pentru suflete tinere", o campanie de sensibilizare si ajutorare a persoanelor aflate in dificultate. Te asteptam sa sprijini acest demers! Mai multe informatii despre aceasta campanie vor fi furnizate in urmatoarele zile. Va asteptam sa sustineti acest demers! Primul caz prezentat este:
Monica si Laurentiu Gudruman
citeste mai departe ...

luni, octombrie 5

Contact ...

Laurentiu Neghina, în Biroul Judeţean PNL




La alegerea Biroului Judeţean Bacău al PNL au candidat şi liberalii oneşteni Cezar Olteanu, Gelu Titel Nicolcea, Mircea Cetean Bălănică, Laurenţiu Neghină (foto) şi Ciprian Zarzu. După numărarea buletinelor de vot, cu un număr de 232 de voturi, oneşteanul Laurenţiu Neghină a fost ales membru al Biroului Judeţean alpartidului Naţional Liberal. După primirea acestei veşti, Laurenţiu Neghină a declarat: "Sper să dau o şi mai tare putere organizaţiei locale Oneşti, iar legături sate cu organizaţia judeţeană PNL să fie mai bune şi mai strânse. Vreau să aduc mulţi membri noi în rândul liberalilor oneşteni". Despre emoţiile trăite la acest eveniment, Neghină ne-a mărturisit: "A fost un vot de încredere, un vot corect dat de cei 550 de liberali, oameni cunoscuţi în tot judeţul Bacău. După finalizarea alegerilor pentru Biroul Judeţean al PNL şi aflarea rezultatului votului, am primit cu bucurie faptul că liberali din tot judeţul au spus că se vor implica şi vor sprijini Oneştiul. Dorim să obţinem un scor cât mai bun pentru candidatul PNL la Preşedenţia României, Crin Antonescu, la alegerile prezidenţiale şi pentru acesta trebuie să fim uniţi şi să luptăm, alegerile în Biroul Judeţean fiind prilejul să ne cunoaştem mai bine şi să ne ajutăm pentru a reuşi un scor bun pentru Crin Antonescu." Fiind întrebat despre ceea ce îşi doreşte pentru a realiza ca membru al Biroului Judeţean PNL Bacău, Laurenţiu Neghină a menţionat: "Primul gând, care este unul comun la toţi membrii organizaţiei locale a PNL, este extinderea acestei organizaţii. Porţile sunt deschise şi oricine este bine venit. Aceasta deoarece fiecare membru care pune suflet în activitatea organizaţiei este de părere că ea trebuie să aibă un număr mai mare de membri. Pentru organizaţia de tineret trebuie acordată o atenţie mai mare. Tinerii sunt foarte importanţi şi un exemplu frumos pentru Oneşti poate fi organizaţia de tineret PNL Bacău, ea fiin una foarte puternică. Tinerii trebuie să aibă aceleaşi drepturi ca orice membru al PNL, iar ideal ar fi ca a treia parte din Biroul Permanent să fie format din tineri. Pentru că tinerii trebuie formaţi, au iniţiativă, sunt conştiincioşi şi, până la urmă, ei ne reprezintă." Laurenţiu Neghină a evidenţiat faptul că în privinţa conducerii organizaţiei locale PNL Oneşti, la alegerea Biroului Judeţean PNL nu s-a luat nici o hotărâre. Acest lucru a fot confirmat şi de către Gelu Titel Nicolcea, consilier local din partea Organizaţiei Oneşti a PNL, care ne declara că "La nivelul organizaţiei locale nu s-a discutat nimic în privinţa conducerii acesteia. Urmează să aibă loc alegeri în organizaţia locală ori să fie numit un preşedinte interimar."

Ion Moraru

duminică, octombrie 4

Accident auto bd-ul Oituz

In seara zilei de sambata 3 octombrie 2008, aproximativ ora 20,30 in zona bd-ului Oituz a avut loc un accident auto in care au fost implicate 5 autovehicule.
Principala cauza se pare ca a fost nerespectarea culorii semaforului din intersectie a unui automobil cu numar de Brasov.

O dacie pick-up de BV a intrat in intersectie cu viteza sa prinda verde, unu i-a luat fata si a intrat in balans, izbind alte 3 masini. (Cristi Lupu)



P.S.: Click pe poză dacă vrei mărită.